keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Tekeminen on siellä missä ihminen on

Paljon pöhistään toimintaympäristön muutoksesta ja työelämän uusista vaatimuksista. Tekniikka kehittyy, sovelluksia tulee, olisi osattava, tehtävä toisin, luovuttava vanhasta...

Biotalouden teatteri esittää videolla oman verkkotoimintojen kehittämisen prosessinsa vaiheet: tavoitteet, nykytila, pelisäännöt, resurssointi, tekeminen, arvioiminen ja kehittäminen johdon tuella. Ei siellä ole pyörää keksitty, vaan sillä on lähdetty oikeasti ajamaan! Fyysisesti hajanaisessa organisaatiossa modernit työkalut ovat olennainen osa arkea: tekeminen on siellä, missä ihminen on - eikä toisinpäin.

Biotalouden ihmisten kanssa on mukavaa tehdä yhteistyötä, meillä on keskinäinen luottamus ja asioita viedään eteenpäin positiivisella otteella. Biotalous on meille verkkoviestinnässä luotettava yhteistyökumppani: ihmiset lähtevät koekaniineiksi ja ovat oikeasti mukana. Asioiden raportointi avoimesti on helppoa, sillä epäonnistuminen on sallittua!

Teen töitäni tietysti muidenkin kuin Biotalouden porukoiden kanssa, ja samanlaista intoa, henkeä, osaamista ja saavutuksia on muuallakin. Erona muihin on se, että Biotalous toimii verkkotoimintojen kehittämisessä yksikkönä suunnitelmallisesti ja jättää toiminnastaan jäljen. Näkyvään on helpompi tarttua kuin näkymättömään.

1 kommentti:

  1. Ja vielä täsmennys: useasti olen Biotalouden pyörän *kyydissä*. En minä ohjaa!

    VastaaPoista