tiistai 16. marraskuuta 2010

Työelämää kuulemalla valmistautuu työelämän palvelukseen

HAMKissa pidettiin 15.11.2010 verkkoviestinnän teemapäivä. Scriptio Oy:n konsultti Anja Alasilta luennoi HAMKin opiskelijoille ja henkilökunnalle verkkoviestinnän tunnetuista lainalaisuuksista ja ajankohtaisista ilmiöistä.

Viestinnän yliopettaja Pirjo Valokorpi oli iloinen luennon toteutumisesta: "Ulkopuolinen asiantuntija tuo tuoreet terveiset työelämästä ja näyttää samalla, miten ammattilainen viestii."



Myös opiskelijat olivat tyytyväisiä päivän antiin: "Sähköpostin käyttösäännöt ja varsinkin varoittavat esimerkit jäivät päällimmäisinä mieleen", totesi viiden opiskelijan rivi kuin yhdestä suusta. "Ehdottomasti hyvää vaihtelua ja täydennystä viestinnän opintoihin!" kuului tuomio.

HAMKissa luento oli osa asiantuntijaviestinnän opintokokonaisuutta, ja siihen osallistui luentosalissa ja verkossa n. 170 hamkilaista. Anja Alasillan HAMKiin toi 'kotiseuturakkaus' ja halu ylläpitää yhteyksiä paikalliseen koulutussektoriin. "Tuppautumalla organisaatioihin saan erinomaisen kuvan siitä, missä työelämässä mennään. Lisäksi talkoot ovat minun tapani kantaa korsi yhteiseen kekoon", toteasi Alasilta ilmaiskeikastaan. Päivä oli osa "Terveiset tietoyhteiskunnasta" -tempausta.

Linkit
Anja Alasilta: Jokainen on viestinnän ammattilainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti